Op woensdag 19 juni 2024 is er in Middelstum een studiebijeenkomst met spreker drs. Kees de Vreugd namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Haman en Hamas. De bijeenkomst vindt plaats in het Christelijk Centrum De Cederborg in Middelstum. Aanvang om 19:30 uur, toegang is gratis. Er is ook een verkooptafel met Israël-producten.

Thema

Telkens weer wordt Israël in zijn bestaan bedreigd. Het bestaan van Israël is voor zijn vijanden onverteerbaar. Het boek Esther vertelt ervan en we zien het vandaag met eigen ogen. Wat is de link tussen Haman en Hamas?

Achtergrond spreker

Drs. Kees de Vreugd heeft theologie gestudeerd in Utrecht en Jeruzalem, waar hij zich o.a. bezighield met de rabbijnse uitleg van de Bijbel (Talmoed en Midrasj) en de Joodse wortels van het christendom. Van 2004 tot 2007 woonde en werkte hij voor Christians for Israel International in Jeruzalem. De Vreugd: “Sinds 2007 heb ik mijn plaats op het kantoor van Christenen voor Israël in Nijkerk, o.a. als eindredacteur van het tijdschrift Israël en de Kerk.”

Praktische informatie

datum en tijd: woensdag 19 juni om 19.30 uur

locatie: Christelijk Centrum De Cederborg, Hippolytuslaan 2, 9991 AK in Middelstum

toegang is gratis